KOCAELİ / İZMİT - 28 Haziran İlkokulu

DOĞADA KİTAP SOHBETLERİ ETWİNİNG PROJESİ

OKULUMUZDA, REHBER ÖĞRETMEN PSİKOLOJİK DANIŞMAN MEHRİ DANACI TARAFINDAN "DOĞADA KİTAP SOHBETLERİ" İSİMLİ BİR E-TWİNİNG PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Bu projeye,

Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılması, kalıcı bir okuma serüveninin en önemli belirleyicisi olduğundan ve dijital çağda kitapların zengin dünyasından uzaklaşmaya başlayan çocuklarımızı, yeniden kitaplarla buluşturup, onların dünyasında fark yaratmak amacıyla başlanılmıştır.

Proje sürecinde belirlenen kitaplardan her ay bir tanesi seçilerek, okuma kulübü öğrencileri tarafından okunacak.

Ay sonunda bu öğrenciler ile doğada bir mekanda buluşulup kitaplarla ilgili sohbet etme ortamı sağlanacak.

Bu proje ile öğrencilerimizde;

-Daha bilgili olmaları,
-Başarılı bir eğitim hayatı geçirmeleri,
-Okuma, anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirmeleri,
-Zamanı faydalı bir aktivite ile geçirmeleri,
-İletişim becerilerini geliştirmeleri,
-Akranları ile anlamlı vakit geçirebilmeleri
-Okuduklarından yola çıkarak kendi dünya görüşünü oluşturmaları ve bunu paylaşmaları,
-Farklı fikirlere açık olmaları,
-Doğada vakit geçirmelerini sağlamak hedeflenmiştir.

Yayın: 07.01.2022 - Güncelleme: 07.01.2022 20:13 - Görüntülenme: 679823